Yetkin Dikinciler'den muhabire: Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler, kahve aldığı sırada bir muhabirin kendisine koronavirüs yasaklarını hatırlatması üzerine "Kahve alıp çıktım. Olayı seviyesizleştirme. Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum. Kuralları bilmeden konuşuyorsun. Maske takmak da kural değil ben soğuk diye takıyorum" tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler, kahve aldığı sırada bir muhabirin kendisine koronavirüs yasaklarını hatırlatması üzerine "Sus beni dinle, sana insan muamelesi yapıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Eşref Saati, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin yanı sıra birçok filmde rol alan oyuncu Dikinciler, önceki gün bir kafede görüntülendi.

"KAHVE ALIP ÇIKTIM, OLAYI SEVİYESİZLEŞTİRME"

TV100'de yer alan habere göre, bir kafede oturup kahve içen Dikinciler, bu durumun yasak olduğunu hatırlatan muhabire sert çıktı.

Yetkinciler, yanına giden muhabire "Kahve alıp çıktım. Olayı seviyesizleştirme. Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum. Kuralları bilmeden konuşuyorsun. Maske takmak da kural değil ben soğuk diye takıyorum" söz

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir