Yunanistan Başbakanı Çipras: Bazı kaygılarımıza rağmen Türkiye’ye AB yolu açık kalmalı

Yunanistan Başbakanı Çipras: Bazı kaygılarımıza rağmen Türkiye’ye AB yolu açık kalmalı

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, "Bazı kaygılarımıza rağmen Türkiye’ye AB yolu açık kalmalı. Ancak Türkiye’nin bu doğrultuda önündeki şartları yerine getirmesi gerekli" dedi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Washington ziyaretinde ABD Başkanı Donald Trump ile düzenlenen ortak basın toplantısında Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çipras, Türkiye’nin NATO’da kalması gerektiğini ve Avrupa Birliği ile müzakere sürecinin devam etmesini desteklediğini belirtti. Çipras, "Bazı kaygılarımıza rağmen Türkiye’ye AB yolu açık kalmalı. Ancak Türkiye’nin bu doğrultuda önündeki şartları yerine getirmesi gerekli" dedi.

İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN