Zeynep Koçak kimdir, kaç yaşında, nereli? Zeynep Koçak'ın son hali hem şaşırttı hem beğenildi

Zeynep Koçak kimdir, kaç yaşında, nereli? Zeynep Koçak'ın son hali hem şaşırttı hem beğenildi

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro programının birinci kuşak oyuncularından biri olan Zeynep Koçak, değişimiyle hayranlarını şaşırttı. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da beğeni yağmuruna tutulan 'Zeynep Koçak'ın eski ve yeni hali' ilgi gördü. Kıvırcık saçları ve esmerleşen teniyle takipçileri tarafından siyahi şarkıcılara benzetilen ünlü oyuncu, aldığı kilolarla da dikkat çekti. İşte, 'Zeynep Koçak'ın hayatı'...

'Zeynep Koçak kimdir, kaç yaşında, nereli?' sorularının yanıtları internette araştırılırken, 'Zeynep Koçak'ın son hali' merak konusu oldu. Yeni saçları ve kilolu haliyle sosyal medyada hayranları tarafından beğeni toplayan 'Zeynep Koçak'ın şimdiki hali' magazin medyasının gündemine oturdu. Daha önce BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında rol alan ünlü oyuncunun, bir süre beraber olduğu şarkıcı Oğuzhan Koç ile neden ayrıldığı merak konusu olmuştu. İşte, 'Zeynep Koçak biyografisi'...

ZEYNEP KOÇAK'IN SON HALİ

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de ekrana gelen BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı tiyatro programında boy gösteren Zeynep Koçak'ın büyük değişimi hayranlarını hem şaşırttı, hem de beğeni topladı.

Son halini sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan paylaşan Zeynep Koçak'ın kumral renkli kıvırcık saçları ve esmerleşen teni dikkat çekti. Ayrıca zayıf olmasıyla bilinen ünlü oyuncunun aldığı kilolar gözlerden kaçmadı.

Zeynep Koçak ile şarkıcı Oğuzhan Koç ilişkisi, 2015'te sürpriz bir kararla noktalanmıştı. Müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan Koç'un aksine Zeynep Koçak gündemden uzaklaşmayı tercih etmişti.

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

27 Ağustos 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Öğrenim hayatı boyunca çeşitli klip ve kısa film de yönetmenlik yaptı.

Yazıp yönettiği 'Müdahale' isimli kısa film birçok festivale katılarak ödül aldı. BKM Mutfak ekibine dahil oldu ve adını bu sayede geniş bir kitleye duyurdu. Neşeli Hayat ve Çok Filim Hareketler Bunlar adlı filmlerde rol aldı. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde Oğuzhan Koç ile birlikte en iyi film müziği ödülünü kazandı.

Birçok Vodafone reklamı yazıp oynadı. BKM Mutfak bünyesinde yazdığı skeçlerde yer aldı. Kendisinin yazıp yönettiği kısa animasyon filmi 'TikTak', 2015 Cannes Film Festivali'nde ödül aldı. Öte yandan 52. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kısa Film adayı oldu. 2007 yılında Bursa İpek Yolu Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü aldı.

ZEYNEP KOÇAK KAÇ YAŞINDA?

1983 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 37 yaşındadır.

ZEYNEP KOÇAK INSTAGRAM

Televizyon ekranlarının ünlü oyuncu, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zynepkocak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ZEYNEP KOÇAK FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Senaryolarını yazdığı projeler:

2016 - Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2015 - TikTak (kısa animasyon filmi)
2008-2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Rol aldığı yapımlar:

2016 - Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2009 - Neşeli Hayat (Sinema Filmi)
2008-2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Zeynep) (TV Dizisi)
2007 - Müdahale (Kısa film)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN