Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplar belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplar belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.

A GRUBU: Osmanlıspor, Kırklarelispor, Gaziantepspor, Şanlıurfaspor

B GRUBU: Sancaktepe BLD, Kasımpaşaspor, İnegölspor, Ç.Rizespor

C GRUBU: Fenerbahçe, Menemen BLD, Amedspor, Gençlerbirliği

D GRUBU: Beşiktaş, Kayserispor, Darıca Gençlerbirliği, Boluspor

E GRUBU: Galatasaray, 24Erzincanspor, Tuzlaspor, Elazığspor

F GRUBU: Sivasspor, M.Başakşehir, Yeni Amasyaspor, Göztepe

G GRUBU: Aydınspor 1923, Ümraniyespor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor

H GRUBU: Trabzonspor, Kızılcabölükspor, Gümüşhanespor, Atiker Konyaspor

Toplam 32 takımın yer aldığı kura çekiminde dörderli 8 grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele verilecek. Müsabakalar sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar, Son 16 turuna yükselecek. İlk maçlar 29 - 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde oynanacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN