29 Ocak Pazar gazete manşetleri: Hürriyet, Karar, Milliyet, Cumhuriyet, Sabah...

29 Ocak Pazar gazete manşetleri: Hürriyet, Karar, Milliyet, Cumhuriyet, Sabah...

29 Ocak Pazar gazete manşetlerinde İngiltere Başbakanı Theresa May'in Türkiye ziyareti ve Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği darbeci askerler genişi yer buldu. Milliyet gazetesi manşetinde 'Suriye'de Mutabakat' başlığını kullandı. Karar gazetesinin manşeti 'Marifetini gösterdi' başlığı ile ABD başkanı Trump'ı manşete taşıdı. Karar, Cumhuriyet, Vatan, Yeni Şafak, Akşam, Sabah, Habertürk ve diğer gazete manşetleri...

Bugünkü gazete manşetleri Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'la görüşen İngiltere Başbakanı Theresa May'e geniş yer verdi. Diğer yandan Yunanistan ve iade etmeyi reddettiği FETÖ'cü askerler de mnanşetlerde geniş yer buldu.

KARAR MANŞETİ: MARİFETİNİ GÖSTERDİ

29 Ocak Pazar Karar gazete manşeti Marifetini Gösterdi başlığı il Donald Trump ve icraatlerine yer verdi. Karar: ABD’nin yeni Başkanı Trump, seçim sürecindeki sansasyonel vaatlerini bir bir gerçekleştiriyor. Son olarak bazı Müslüman ülkelere vize ve iltica yasağı koyan’ Trump, “Devlet yönetmek seçim mitingi yapmaya benzemez” diyenleri şaşırttı.

17-01/29/karar_1-1485673216.jpg

HÜRRİYET MANŞETİ: 50'DE SIFIR! BU NASIL İADE ANLAŞMASI?

Hürriyet bugünkü gazete manşetinde Yunanistan ve iade etmediği darbeci FETÖ'cü akerlere yer verdi; FETÖ üyesi darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın, son 10 yılda Türkiye’nin iadesini talep ettiği 50 teröristten hiçbirini vermediği ortaya çıktı.

17-01/29/hurriyet_1-1485673303.jpg

MİLLİYET GAZETE MANŞETİ: SURİYE'DE MUTABAKAT

Milliyet gazetesi manşeti şu şekilde; Binali Yıldırım; Görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Yıldırım, “Ortak iradenin mevcut olduğunu teyit ettik. Stratejik ortaklığımız kuvvetli bir zemine sahiptir.

17-01/29/milliyet_1-1485673372.jpg

STAR BİRİNCİ SAYFA: EKONOMİNİN HENDEKÇİLERİ

Star gazetesi birinci sayfası Moody's yayımladığı rapora yer verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'nin notunu düşürerek, ekonomik saldırının en önemli aktörleri arasındaki yerini perçinleştiren Moody's, dün skandal bir rapora imza attı. Moody's yayımladığı raporda "Sorunlu kredi oranının yüzde 4'ün üzerine çıkması ve varlık kalitesinde bozulma bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

17-01/29/star_1-1485673519.jpg

AMK MANŞETİ: ALEMİN KRALI

AMK gazete manşetinde Galatsaray'ın Akhisar'ı farklı yenmesi yer aldı. Geçen hafta Karabük deplasmanında 3 puan bırakan Galatasaray, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

17-01/29/amk_1-1485673823.jpg

29 Ocak Pazar gazete manşetlerinde İngiltere Başbakanı Theresa May'in Türkiye ziyareti ve Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği darbeci askerler genişi yer buldu. Milliyet gazetesi manşetinde 'Suriye'de Mutabakat' başlığı ile görüşmeye ve mutabakata varılan konulara değindi.

DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN