Gazetelerin birinci sayfaları: Futbolun 8 yılına FETÖ soruşturması | 26 Ocak Perşembe

Gazetelerin birinci sayfaları: Futbolun 8 yılına FETÖ soruşturması | 26 Ocak Perşembe

26 Ocak Perşembe gazete manşetlerinde Başbakan Yıldırım'ın sözleri öne çıkıyor. Hürriyet gazetesi manşetinde Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini 'Yaza kadar sabredin' başlığıyla verdi. Habertürk gazetesi manşetinde 'Futbolun 8 yılına FETÖ soruşturması' başlığı ile 2008 sonrası futbolun savcılık soruşturmasına tabi tutulacağının altı çizildi. Sabah manşeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini aktardı. Milliyet gazetesi manşetinde Başbakan Yıldırım'ın 'Meclis daha güçleniyor' açıklamasını önplana çıkardı.Star gazete manşeti ise 'Yeni Türkiye'nin AİHM zaferi' başlığına yer verdi.

26 Ocak Perşembe gazete manşetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın referandum ile ilhili sözleriyle birlikte; FETÖ soruşturmaları ile ilgili gelişmeleri önplana çıkardı. İşte Hürriyet, Karar, Milliyet, Star, Fanatik, Habertürk gazete manşetleri ve öne çıkan gelişmeleri.

KARAR GAZETESİ MANŞETİ: FETÖ'NÜN 'KURŞUN ASKER' TALİMATI

Karar gazetesi bugünkü manşeti, FETÖ'nün 'kurşun asker' talimatı başlıklı habere yer verdi. FETÖ’nün ağına düşürdüğü askeri öğrenciler için hazırladığı müfredat kitapçığına Karar ulaştı. 15 Temmuz darbe girişiminin alt yapısının nasıl hazırlandığını gözler önüne seren belgede, öğrencilerin örgüt lideri Gülen için ölmeye hazır hale getirilmesi ve zaaflarının tespit edilmesi için imamlara talimatlar yer alıyor.

17-01/26/karar_1-1485414145.jpg

HABERTÜRK: FUTBOLA FETÖ SORUŞTURMASI

Habertürk gazete manşetinde futbol ve FETÖ ilişkisine yönelik savcılık incelemesi başlatıldığını duyurdu. Haberde, futbolda 2008 sonrası savcılık incelemesine alındı. Yönetici, futbolcu, teknik adam ve hakemlerin FETÖ bağlantısı araştırılıyor. 2012'de Kadıköy'de büyük olayların çıktığı Fenerbahçe - Galatasaray maçı da soruşturma kapsamında. Bursaspor'un şampiyon olduğu sezon da özel inceleniyor bilgisine yer verildi.

17-01/26/haberturk_1-1485414102.jpg

HÜRRİYET MANŞET: YAZA KADAR SABREDİN

Hürriyet manşetinde Yıldırım'ın ekonomi hakkındaki değerlendirmesine yer verilerek, "Başbakan Binali Yıldırım, ekonomideki sıkıntıların ortadan kalkması için hem içeride hem dışarıda çalıştıklarını belirterek, “Yaz aylarıyla birlikte çok süratle işler yoluna girecek. Paniklemeyin, bunlar gelip geçici şeylerdir. Dolar ‘3.50-3.60 lira oldu ne yapacağız’ deyip dolara hücum etmeye lüzum yok” sözlerine yer verildi. 

17-01/26/hurriyet_1-1485414071.jpg

SABAH MANŞETİ: UZATMADAN KARARIMIZI VERECEĞİZ

Sabah manşeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini aktardı. 'Uzatmadan kararımızı vereceğiz' diyen Erdoğan, Anayasa değişikliği değerlendirmesini Türkiye'ye döner dönmez yapmaya başlayacağı belirtti. 

17-01/26/sabah_1-1485414425.jpg

MİLLİYET GAZETE MANŞETİ: MECLİS GÜÇLENİYOR

26 Ocak Perşembe Milliyet manşetinde Başbakan Binali Yıldırım'ın halk oylaması ile ilgili yorumuna yer verdil. Referandumun 20 Nisan'a kadar yapılacağını söyleyen başbakan Yıldırım, kampanyanın cumhurbaşkanı ile koordineli şekilde yürütüleceğini belirtti. 

17-01/26/milliyet_1-1485413680.jpg

STAR MANŞETİ: YENİ TÜRKİYE'NİN AİHM ZAFERİ

Star gazetesi bugünkü manşeti 'Yeni Türkiye'nin AİHM zaferi' ile duyurduğu haberde; Leyla Şahin'in, başörtüsüyle eğitim hakkı engellendiği için başvurduğu ve eli boş döndüğü AİHM’e 12 yıl sonra AİHM’de görev alacak hakimlerin seçiminde oy kullandığını belirtti.

17-01/26/star_1-1485413916.jpg

Hürriyet, Karar, Milliyet, Star, Fanatik, Habertürk gazete manşetleri ve öne çıkan gelişmeleri haberimizde. 26 Ocak Perşembe gazete manşetlerinde Başbakan Yıldırım'ın sözleri öne çıkıyor. Hürriyet gazetesi manşetinde Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini 'Yaza kadar sabredin' başlığıyla verdi. 

DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Habertürk gazetesi manşetinde 'Futbolun 8 yılına FETÖ soruşturması' başlığı ile 2008 sonrası futbolun savcılık soruşturmasına tabi tutulacağının altı çizildi. Sabah manşeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini aktardı. Milliyet gazetesi manşetinde Başbakan Yıldırım'ın 'Meclis daha güçleniyor' açıklamasını önplana çıkardı.Star gazete manşeti ise 'Yeni Türkiye'nin AİHM zaferi' başlığına yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN