27 Ocak Cuma gazete manşetleri | Hürriyet: Daha derin gitmemek lazım

27 Ocak Cuma gazete manşetleri | Hürriyet: Daha derin gitmemek lazım

Bugünkü gazete manşetlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın El Bab konusundaki sözleri öne çıktı. 27 Ocak Cuma Hürriyet manşetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki operasyonla ilgili sözlerine 'Daha derin gitmemek lazım' başlığıyla yer verildi. Karar gazetesi manşeti Başbakan Yıldırım'ın 'Önce katiller hesap verecek' sözlerini öne çıkardı. Milliyet manşet haberine ise Erdoğan'ın ABD ile ilgili 'İlişkileri düzeltmeliyiz' mesajını taşıdı. 'Komşudan Darbe' başlığı kullanılan Posta gazetesi manşetinde ise Yunanistan tarafından iade edilmeyen darbeci askerlere değinildi. Hürriyet, Yenişafak, Star, Habertürk, AMK, Fotomaç, Cumhuriyet gazetesi manşetleri haberimizde.

27 Ocak Cuma gazete manşetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'deki operasyon ve Trump dönemi ABD ile ilişkiler konusundaki sözlerine yer verdi. Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerini yer veren Karar gazetesi manşet haberi şu şekilde; FETÖ’nün darbe girişiminde insanları katledenlerin belli olduğunu belirterek “Bunları ayrı yargılayın, bunlarla irtibatlı olanları da tekrar yargılayın” dedi. Yıldırım, devletin FETÖ’den temizlenene kadar de OHAL’in süreceğini söyledi. 

17-01/27/karar_1-1485500634.jpg

HÜRRİYET MANŞET: DAHA DERİNE GİTMEMEK LAZIM

Hürriyet bugünkü manşeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Suriye'deki operasyonla ilgili "El Bab'da bundan sonraki süreçte süratle mesafe almak suretiyle oradaki işi bitirmek, daha derinliğine gitmemek lazım." dedi. 

17-01/27/hurriyet_1-1485500533.jpg

MİLLİYET MANŞETİ: ABD İLE İLİŞKİLERİ DÜZELTMELİYİZ

Milliyet gazetesi manşetinde bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump yönetimindeki ABD'yle ilişkilerin sağlıklı hale gelmesi yönündeki sözlerine geniş yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD'yle ilişkileri düzeltmeliyiz" dedi.

17-01/27/milliyet_1-1485500698.jpg

HABERTÜRK GAZETE MANŞETİ: OHAL'DE SORUN YOK

27 Ocak Cuma Habertürk Manşeti Erdoğan'ın OHAL ile ilgili açıklamasına yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan;Referanduma OHAL ile gidilmesi noktasında sorun yok. OHAL ile gidilmesi çok daha rahat bir zemin de hazırlayabilir. Hükümetin de bu inançta olduğu kanaatindeyim. Çünkü “OHAL ile seçim olmaz” diye bir şey yok, dedi.

17-01/27/haberturk_1-1.jpg

POSTA MANŞETİ: KOMŞUDAN DARBE

Posta gazete manşetinde Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği darbeci askerler ile ilgili 'Komşudan darbe' başlığını kullandı. Yunanistan başbakanı Çipras'ın iade için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söz vermiş olduğu da haber de belirtildi.

17-01/27/posta_1-1485501144.jpg

FANATİK MANŞETİ: TOLGAY'DAN ASLAN'A YEŞİL IŞIK

Fanatik gazetesi bguünkü manşeti Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ın Galatasaray ile temasına yer verildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Beşiktaş’ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı ve bu transfer için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Resmi teklif için Podolski’nin satılması ve maaş bütçesinde yer açılması bekleniyor.

17-01/27/fanatik_1-1485501316.jpg

Bugünkü gazete manşetlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın El Bab konusundaki sözleri öne çıktı. 27 Ocak Cuma Hürriyet manşetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki operasyonla ilgili sözlerine 'Daha derin gitmemek lazım' başlığıyla yer verildi.

DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Karar gazetesi manşeti Başbakan Yıldırım'ın 'Önce katiller hesap verecek' sözlerini öne çıkardı. Milliyet manşet haberine ise Erdoğan'ın ABD ile ilgili 'İlişkileri düzeltmeliyiz' mesajını taşıdı. 'Komşudan Darbe' başlığı kullanılan Posta gazetesi manşetinde ise Yunanistan tarafından iade edilmeyen darbeci askerlere değinildi. Hürriyet, Yenişafak, Star, Habertürk, AMK, Fotomaç, Cumhuriyet gazetesi manşetleri haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN