Bugünkü gazete manşetleri (25 Ocak Pazartesi) | 'Bylock'u inkar et abileri tanıma'

Bugünkü gazete manşetleri (25 Ocak Pazartesi) | 'Bylock'u inkar et abileri tanıma'

25 Ocak Çarşamba gazete manşetlerinde Doğu'ya yapılacak olan yatırım programı öne çıktı. Karar gazetesi, 'Bylock'u inkar et abileri tanıma' manşetinde FETÖ'nün darbe sonrası kamufle olma girişimlerine yer verdi. Milliyet gazetesi ise Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı teşvik paketini manşetine taşıdı. İşte, Posta, Hürriyet, Milliyet, Star, Takvim, AMK, Cumhuriyet ve diğer gazetelerin birinci sayfaları.

Bugünkü gazete manşetlerinde Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu'ya ekonomik yatırım haberi geniş yer buldu. Karar gazetesi manşetinde yer alan özel haberde, 'Bylock'u inkar et abileri tanıma' manşeti kullanıldı. FETÖ'nün darbe sonrası kamufle olma girişimlerinin ayrıntılarına değinilen haberde örgütün 'Nasıl İfade Vermeliyiz' başlıklı talimatnamesine yer verildi. Hürriyet manşetine Anayasa Mahkemesi'nin OHAL sonrası mağdur olan 65 bin kişinin dosyasını değerlendirmek üzere son KHK ile kurulan komisyona havale edileceğini duyuran habere '65 bin dosya komisyonda' manşeti ile yer verdi. 

17-01/25/karar_1-1485328290.jpg

KARAR'IN MANŞETİ: BYLOCK'U İNKAR ET ABİLERİ TANIMA

Darbe girişiminden sonra FETÖ’nün üyeleri için gözaltına alınmaları durumunda yapılması gerekenlerle ilgili belge hazırladığı ortaya çıktı. ‘Nasıl İfade Vermeliyiz’ başlıklı dokümanda OHAL şartları anlatıldı, “Abiler için tanımıyoruz deyin, ByLock’un ispatı zor inkar edin” gibi tüyolar verildi.

MİLLİYET: 20 MİLYARLIK YATIRIM 

Milliyet gazetesi, Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı ekonomi prgramını manşetinden gördü. Gazete, Ankara Çankaya Köşkü’nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanı’nda konuşan Yıldırım, cazibe merkezleriyle ilgili destekleri açıklarken, “Başvurular başladı. Ön taleplere bakınca durum gayet güzel, memnuniyet verici. 23 il için müracaat sayısı bin 200. Toplam yatırım tutarı 19 milyar 600 milyon TL. Öngörülen istihdam 112 bin 400” dedi. 

17-01/25/milliyet_1-1485328505.jpg

HÜRRİYET'İN MANŞETİ: 65 BİN DOSYA KOMİSYONDA

Hürriyet gazetesi Anayasa Mahkemesi'nin OHAL sonrası mağdur olan 65 bin kişinin dosyasının KHK ile kurulan komisyona havale edileceğini duyurdu: OHAL uygulamalarıyla mağdur olduğunu düşünen kişi ve kurumların itirazlarını incelemek üzere kurulmasına karar verilen 7 kişilik ‘Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu’nun işyükü ağır olacak. Anayasa Mahkemesi’nden 65 bin OHAL kaynaklı bireysel başvurunun komisyona gönderilmesi bekleniyor. Kamuda 90 bini aşkın ihraç, 10 bini aşkın kapatma olduğu için dosya sayısı artabilir.

17-01/25/hurriyet_1-1485328723.jpg

POSTA GAZETESİ: DOĞU'DA FABRİKA AÇANA 100 MİLYON DESTEK

Posta gazetesi bugünkü manşetinde Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu'ya yatırım sözlerini manşete çıkardı. 

17-01/25/posta_1-1485328889.jpg

DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN