Bugünkü gazete manşetleri | Karar: Suikast Talimatı E-mailde | 28 Ocak Cumartesi

Bugünkü gazete manşetleri | Karar: Suikast Talimatı E-mailde | 28 Ocak Cumartesi

28 Ocak Cumartesi gazete manşetleri Rus Büyükelçi Karlov suikastında katil Mert Altıntaş’ın silinen e-maillerine geniş yer verdi. Karar gazetesi bugünkü manşeti, Suikast Talimatı E-mailde başlığı ile verdiği haberde büyükelçi Karlov suikastında talimatın yurtdışından verildiği bilgisine değindi. Sabah manşeti Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği FETÖ'cü asker haberini 'Atina'yı ihanete Avrupa teşvik etti' başlığı ile manşetine taşıdı. Sözcü birinci sayfasında 'Amerika, Rusya ve İran bir oldu altımızı oyuyor' başlıklı haberde yeni Suriye anayasası görüşmeleri ve arkasında saklanan Kürt özerk bölgesi planlarına yer verildi. Fotomaç manşeti 'Ekici Kördüğüm'ü ile gördüğü haberde Trabzonsporlu yıldızın Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki transfer trafiğinin çıkmaza girmesine yer verdi. Karar, Hürriyet, Cumhuriyet, Star, Yenişafak ve diğer gazete manşetleri haberimizde.

28 Ocak Cumartesi gazete manşetleri Rus büyükelçi Karlov suikastını gerçekleştiren katil Mert Altıntaş’ın cinayet sonrası silinen e-maillerine önemli ölçüde yer verildi. Sabah, Yeniçağ, Akşam, Cumhuriyet, Karar, Habertürk ve diğer gazete manşetlerini sizler için derledik.

KARAR MANŞET: SUİKAST TALİMATI E-MAİLDE

Karar gazete manşeti Rus Büyükelçi Karlov suikastında katil Mert Altıntaş’ın bağlantıları tek tek çözülüyor, haberini öne çıkardı. FETÖ bağlantıları netleşen katile ait cep telefonu HTS kayıtları ve bilgisayarında yapılan inceleme talimatın Türkiye içinden verilmediğini ortaya koydu. Vur emrinin e-mail’le geldiği belirlenirken, yurtdışı şüphesi güçlendi.

17-01/28/karar_1-1485586047.jpg

HÜRRİYET MANŞETİ: O MAİL'LERİ KİM SİLDİ?

Hürriyet gazetesi manşeti O mail'leri kim sildi? başlığına yer verdiği manşetinde büyükelçi Karlov suikastına değindi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetten yaklaşık 2.5 saat sonra, suikastçı polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş’ın kullandığı mail adresindeki yazışmaların silindiğini tespit etti. Soruşturma kapsamında iki bakanın koruma ekibinde ve Başbakanlık Koruma Dairesi’nde görevli toplam 4 polisin de gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla bırakıldıkları öğrenildi.

17-01/28/hurriyet_1-1485586107.jpg

SABAH GAZETESİ: ATİNA'YI İHANETE AVRUPA TEŞVİK ETTİ

28 Ocak Cumartesi Sabah gazete manşeti Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği 8 FETÖ'cü asker haberine yer verdi. Yunanistan Yüksek Mahkeme'nin 8 firari darbeci askerin Türkiye'ye iadesini reddeden kararı, Avrupa basınında geniş yer aldı. Başta Alman ve İsviçre basını olmak üzere hemen bütün Avrupa gazeteleri, Yunanistan'ın 8 FETÖ'cüyü Türkiye'ye iade etmeyi reddetmesini övdü.

17-01/28/sabah_1-1485586541.jpg

SÖZCÜ GAZETESİ: AMERİKA, RUSYA VE İRAN BİR OLDU ALTIMIZI OYUYOR

Sözcü gazete manşeti Suriye anayasa çalışmaları ve Kürt özerk bölgesi ayrıntılarına değindi. 'Amerika, Rusya ve İran bir oldu altımızı oyuyor' başlıklı haber gazete birinci sayfasında şu şekilde yer aldı; ABD, İran, Suriye ve Rusya, yeni Suriye Anayasası üzerinde çalışırken, Türkiye’yi devre dışı bıraktı. 85 maddelik taslakta Kürt özerk bölgesinin Akdeniz’e çıkışının sağlanması için Hatay’ın koparılmasına kadar varacak ihanet maddeleri var

17-01/28/sozcu_1-1485586798.jpg

FOTOMAÇ: EKİCİ KÖRDÜĞÜMÜ

Fotomaç gazete manşeti Trabzonsporlu Mehmet Ekici'nin transfer kördüğümüne yer verdi. Sarı-lacivertli yönetim, Mehmet Ekici ile her konuda anlaştı. Aatıf takası kabul etmeyince, para ile transferi bitirmek istedi. Trabzonspor'la yapılan pazarlıklarda 2 milyon euro'ya kadar çıkıldı. Ancak bordo-mavililer, Beşiktaş'ın daha iyi bir teklif vermesi nedeniyle bunu kabul etmedi. 

17-01/28/fotomac_1-1485587439.jpg

28 Ocak Cumartesi gazete manşetleri Rus Büyükelçi Karlov suikastında katil Mert Altıntaş’ın silinen e-maillerine geniş yer verdi. Karar gazetesi bugünkü manşeti, Suikast Talimatı E-mailde başlığı ile verdiği haberde büyükelçi Karlov suikastında talimatın yurtdışından verildiği bilgisine değindi. Sabah manşeti Yunanistan'ın iade etmeyi reddettiği FETÖ'cü asker haberini 'Atina'yı ihanete Avrupa teşvik etti' başlığı ile manşetine taşıdı.

28 OCAK CUMARTESİ DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Sözcü birinci sayfasında 'Amerika, Rusya ve İran bir oldu altımızı oyuyor' başlıklı haberde yeni Suriye anayasası görüşmeleri ve arkasında saklanan Kürt özerk bölgesi planlarına yer verildi. Fotomaç manşeti 'Ekici Kördüğüm'ü ile gördüğü haberde Trabzonsporlu yıldızın Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki transfer trafiğinin çıkmaza girmesine yer verdi. Karar, Hürriyet, Cumhuriyet, Star, Yenişafak ve diğer gazete manşetleri haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN