Adanalı fenomen gaspçı serbest kaldı

Adanalı fenomen gaspçı  serbest kaldı

Sosyal medyada fenomen hale gelen Adanalı gaspçı hakkında çıkan 5 yıla kadar hapis cezasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Hakkında hapis cezası olduğu yönünde haberler çıkan gaspçı geçtiğimiz günlerde bir işletmede görüntülendi. Onu tanıyan vatandaşlar o anları ölümsüzleştirmek için videoya kaydetti.

Adana’da tehdit ettiği 17 yaşındaki Ömer K.’nın 5 lirasını gasp eden ve gazetecilerle arasında geçen diyalogla görüntüsü sosyal medyada tıklanma rekorları kıran 19 yaşındaki Hüseyin Taşkıran, serbest kaldı.

Sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kişi tarafından tıklanan video sonrası meşhur olan Adanlı gaspçı Hüseyin Taşkıran'ın bir videosu daha yayınlandı. Taşkıran'ı tanıyan bir grup genç onunla sohbet ederken hakkında çıkan 5 yıla kadar hapis cezası iddialarına da böylelikle son noktayı koydu. Hakkındaki 5 yıl hapis iddialarına ise "5 yıl dışardan hapis verdiler" cevabını verdi.

Adanalı gaspçıyla sohbet

Olayın geçmişi

Olay, 27 Ekim’de merkez Seyhan İlçesi’nin Reşatbey Mahallesi’ndeki Merkez Park’ta meydana geldi. Hüseyin Taşkıran, Ömer K.’nın yolunu keserek üzerinde Arapça yazılar bulunan kartı uzatıp, “1 liraya satıyorum” diyerek para istedi. Taşkıran, kartı almak istemeyen liseli gence kolundaki jilet yaralarını göstererek, “Bana cebindeki bütün parayı ver. Yoksa seni de bu hale getiririm” diye tehdit etti. Bunun üzerine Ömer K., okul harçlığı olan 5 lirayı Hüseyin Taşkıran’a verdi. Parayı alan Taşkıran, Merkez Park’tan koşarak uzaklaştı. Ömer K. da polisten yardım istedi. Asayiş Şube ekipleri, Taşkıran’ı Sinanpaşa Mahallesi’nde yakaladı. Taşkıran, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İşte o video:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN