Adanalı sosyal medya fenomeni gaspçı iş arıyor

Adanalı sosyal medya fenomeni gaspçı iş arıyor

Adanalı dua kitabı satıcısı H. Hüseyin T. (18), 28 Ekim 2015'te bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Kısa süre sonra serbest kalan gaspçı ev kiralarını ödeyemediklerini belirterek iş aradığını söyledi.

H. Hüseyin T. 28 Ekim 2015’te bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklanmış, sağlık kontrolüne götürüldüğü Adli Tıp Kurumu’nda gazetecilerle yaptığı diyalog nedeniyle sosyal medyada biranda fenomen olmuştu.

'İş istiyorum'

Sosyal medyada fenomen olduktan sonra insanların kendisiyle fotoğraf çektirmek için aşırı ilgi gösterdiğini anlatan H. Hüseyin T., bu ilgiden bunaldığını, çok sıkıldığını ifade etti. Bir çocuk sahibi olduğunu ve eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğunu dile getiren H. Hüseyin T., “Gaspla ne işim var? İftira atıyorlar. Kur’an satıyorum. Kirada kalıyorum. Para yetmiyor. Evden attılar. Böyle hayat mı olur ya geç böyle hayatı. İş istiyorum, iş veren olursa çalışırım.

'Eşim 3-4 aylık hamile'

Popülerlikten memnun değilim. Geliyorlar yanıma boş boş konuşuyorlar. Yolda çeviriyorlar, fotoğraf çektiriyorlar. Dışarıda bizi hor görüyorlar. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum, iş istiyorum. Eşim 3-4 aylık hamile. Nasıl bakacağım bilmiyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN