Adem Büyük: Bazı engeller çıkmazsa Galatasaray'ı yeneriz

Adem Büyük: Bazı engeller çıkmazsa Galatasaray'ı yeneriz

Kasımpaşa'nın golcüsü Adem Büyük Beşiktaş maçında hakem hataları sebebiyle puan kaybettiklerini belirterek "Galatasaray maçında karşımıza bazı engeller çıkmazsa maçı kazanırız" dedi.

Kasımpaşa, Galatasaray’ı mağlup edip üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Habertürk'ün haberine göre takımın tecrübeli golcüsü Adem Büyük, "Defansif olarak sıkıntımız yok ama ileride gol pozisyonları yakalamamıza rağmen son vuruşlarda hem şanssızlık hem de bazen beceriksizlik yaşıyoruz. Bu şanssızlıklarımız ve hakem faktörleri olmasa, şu anda daha üst sıralarda olabilirdik" diye konuştu.

"Hakem hatalarıyla puanlarımız gitti"

Hakem hatalarından dert yanan Adem Büyük, "Bariz hakem hatalarıyla puanlarımız gitti. Bu yüzden Beşiktaş’ı son dakika penaltısıyla elden kaçırdık. Ben, önümüze bazı engellerin çıkmadığı sürece Galatasaray maçını kazanacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

"6 puanlık mücadele"

Galatasaray karşılaşmasına "6 puanlık maç" gözüyle baktıklarını da dile getiren Adem Büyük, şöyle devam etti: "Kazanırsak G.Saray’la puanlarımız eşitlenecek. Son iki sezonda Galatasaray’la oynadığımız maçlar hep kafa kafaya gitti. Geçen sezon 2-0 öndeyken 3-2 kaybettik. Bu kez aynı şeye izin vermeyiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN