Ağrı’da itfaiye ekipleri yolları yıkıyor

Ağrı’da itfaiye ekipleri yolları yıkıyor

Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezinde bulunan caddeleri gece gündüz demeden tazyikli su ile yıkama çalışması yapıyor

Ağrı’da gündüzleri yangın ve çeşitli olaylara müdahale eden itfaiye ekipleri gecede boş durmuyor. Kentin daha temiz ve hijyenik olması için çaba sarf eden itfaiye ekipleri her gece sabah saatlerine kadar soğuk havaya aldırış etmeden çalışıyor. Ekipler Cumhuriyet Caddesi, Eski Van Caddesi ve Kağızman Caddesi başta olmak üzere birçok caddeyi tazyikli su ile yıkayarak temiz hale getiriyor. itfaiye ekiplerinden Burhan Zambirgan, itfaiye çavuşu Mehmet Akkılıç ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Son günlerde yaşanan soğuk havalardan olumsuz etkilendiklerini belirten Zambirgan, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade etti. Zambirgan, “Bizler gündüz vakti arkadaşlarımızla birlikte gelen ihbarlar üzerine yangın ve benzeri olaylara giderek müdahale ediyoruz. Geceleri ise boş durmuyoruz, çoğu zaman gece geç saatlere kadar kentin tüm caddelerini sulayarak temiz hale getiriyoruz. Havalar soğuk olduğu için her ne kadar üşüsekte işimizi severek yapıyoruz” dedi.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN