Almanya’da 5 günde 3. saldırı: Reutlingen'de palalı dehşet: 1 ölü, 2 yaralı - Son dakika haberleri

Almanya’da 5 günde 3. saldırı: Reutlingen'de palalı dehşet: 1 ölü, 2 yaralı - Son dakika haberleri

Almanya’nın Reutlingen kentinde palalı saldırganının bir kadını öldürdüğü ve 2 kişiyi de yaraladığı belirtildi. Almanya'da Würzburg kenti yakınlarında 19 Temmuz'da palalı, 22 Temmuz akşamı Münih'te silahlı saldırı düzenlenmişti.

Almanya'nın Seutlingen kentinde gerçekleştirilen palalı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
 
Alman medyası saldırganın polis tarafından yakalandığını duyurdu. Listplatz meydanındaki bir kebap restoranının yakınlarında gerçekleşen olayın sebebi bilinmezken, görgü tanıkları saldırganın gelişi güzel bir şekilde çevredekilere saldırdığını aktardı.

İLK SALDIRI TRENDE PALAYLA

Almanya'da Würzburg kenti yakınlarında 19 Temmuz'da  bölgesel trende seyahat eden bir kişinin çok sayıda kişiye bıçak ve baltayla saldırdığı bildirildi. Würzburg polisi Treuchtlingen-Würzburg seferini yapan trende bir kişinin seyahat edenlere saldırdığını açıkladı. Alman medyası saldırı nedeniyle 15 kişinin yaralandığını ve bazılarının hayati tehlikelerinin bulunduğunu belirtti. Saldırganın polis tarafından kaçarken vurulduğu ifade edildi. Saldırı nedeniyle Ochsenfurt ve Würzburg arasındaki tren seferlerinin durdurulduğu bildirildi.

İKİNCİ SALDIRI AVM'YE

Münih’teki Olympia Alışveriş Merkezi’nde 22 Temmuz akşamı silahlı  saldırı düzenlenmiş saldırgan dahil 10 kişi ölmüş, 3'ü ağır olmak üzere 21 de kişi yaralanmıştı. 

Almanya'nın Bavyera eyaletinin Münih kentindeki bir alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda saldırgan dahil 10 kişi öldü, 3'ü ağır olmak üzere 21 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren ve olay yeri yakınında intihar eden kişinin, 18 yaşında İran asıllı Alman vatandaşı Ali Sonboly olduğu tespit edildi. Bavyera polisi saldırganın IŞİD bağlantısı olmadığını açıkladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hayatını kaybedenlerin arasında üç Türk vatandaşının olduğunu duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN