Anatolium’un üçüncüsü Kartal’da

Anatolium’un üçüncüsü Kartal’da

MAYA Holding ve IKEA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer, grubun 2010 yılında Bursa’da ve 2011 yılında Ankara’da açılan Anatolium Alışveriş Merkezleri’nin üçüncü ayağının İstanbul Kartal’da olacağını belirtti.

[Karar]
GİZEM KARATAŞ
Özsüer, “Yenilenen alt ve üst yapısı, modern konut projeleri, yeni iş ve yaşam kültürüyle gelişime açık ve potansiyeli yüksek bir bölge olarak gördüğümüz Kartal’da, yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz. 250.000 m
2 brüt inşaat alanından oluşan, yatırım maliyeti yaklaşık 180 milyon Amerikan Doları olarak planlanan bu projenin, İstanbul’a ve Kartal bölgesine büyük yenilik getireceğine inanıyoruz” dedi. Anatolium Marmara’nın, 60.000 m2 kiralanabilir alanda başta IKEA olmak üzere 150’yi aşkın seçkin markaya ev sahipliği yapacağını ileten MAYA Holding ve IKEA Türkiye CEO’su Fuat Atalay, “Grubumuzun franchise haklarına sahip olduğu IKEA Türkiye’nin İstanbul’daki 3., Türkiye’deki 6.mağazası, Anatolium Marmara’da yer alacak” diye ekledi.

ADALAR MANZARALI OFİS

Atalay sözlerine, “Anatolium Marmara’nın yanında yükselecek, özgürlüğün sembolü kartaldan esinlenen mimari tasarımıyla 38 kattan oluşan Maya Anatolium Tower binası, 45.000m2’lik satılabilir veya kiralanabilir alana sahip olacak. Kule, %80’i Adalar manzarasına sahip akıllı ofisleri, kiralanabilir ortak mekânları, esnek ve ergonomik çözümleriyle keyifli ve konforlu bir çalışma ortamı sunacak’’ diye devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN