Araca çarpan trafik magandası makas atmaya devam etti

Araca çarpan trafik magandası makas atmaya devam etti

İstanbul E-5 otoyolu’nda makas atarak ilerleyen sürücü öndeki önce araca çarptı. Trafik magandası ardından hiçbir şey olmamış gibi makas atmaya devam etti. O anlar ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da yine bir trafik magandası adeta terör estirdi.

E-5 Otoyolu Yenibosna istikametinde öndeki araçla birlikte makas atan şahıs bu anları cep telefonuyla da kaydetti. Bu sırada trafiğin aniden durması üzerine maganda duramayınca öndeki araca hızla çarptı. Araca çarpan maganda daha sonra yoluna devam ederek, trafikteki tehlikeli şovuna devam etti.

O anlar ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde maganda öndeki aracı takip ederek makas atıyor.Bu sırada trafik birden yavaşlayınca maganda öndeki araca çarpıyor ve bir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN