Arda Turan '6' işareti yaptı mı?

Arda Turan '6' işareti yaptı mı?

Barcelona'nın mucizevi şekilde PSG'yi 6-1 mağlup ettiği maçın kahramanlarından Arda Turan, zaferin ardından çekilen fotoğraflarda 6 işareti yapmaktan kaçınınca sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Özellikle Fenerbahçelilerin gözünden kaçmayan detay sosyal medyanın en çok konuşulan konular arasına girdi.

Futbolseverler Şampiyonlar liğinde oynanan Barcelona-PSG maçında futbol tarihinin inanılmaz geri dönüşlerden birisine şahitlik etti. Barcelona, bir mucizeye imza attı ve Paris Saint Germain'i 4-0'ın rövanşında 6-1 mağlup etti.

Maçın 65. dakikasında oyuna dahil olan Türkiye'nin gururu Arda Turan, ortaya koyduğu iyi futbolla alkış topladı.

6 İŞARETİ YAPMADI

Karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşayan milli futbolcu, çekilen fotoğraflarda 6 işareti yapmayarak, Fenerbahçeli taraftarların eline koz vermekten kaçındı. Özellikle sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan detay sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflardan oldu.

17-03/09/8232421.png

17-03/09/8232420.png

ARDA TURAN BÖYLE SEVİNDİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN