Bahçeli bütçe görüşmelerinde yan sıradaki HDP'li fotoğraflarına bakarken fotoğraflandı

Bahçeli bütçe görüşmelerinde yan sıradaki HDP'li fotoğraflarına bakarken fotoğraflandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bütçe görüşmelerinin ilk gününde Meclis Genel Kurulu'nda hazır bulundu. Bahçeli'nin HDP sıralarındaki fotoğraflara bakarken fotoğraflandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bütçe görüşmelerinin ilk gününde Meclis Genel Kurulu'nda hazır bulundu. Ajanslara yansıyan karelerde bir fotoğraf dikkat çekti.

Hürriyet'in haberine göre Meclis'in, aralıksız 12 gün sürecek 2017 Yılı Bütçe Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın görüşmeleri başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de TBMM Genel Kurulu'nda 2017 yılı bütçesinin görüşmelerine katılan isimlerden oldu.

Ajanslara yansıyan karelerde Bahçeli HDP sıralarındaki fotoğraflara baktığı sırada fotoğraflandı. 

"DOKUNULMAZLIKLAR KALKSIN DEMEDİNİZ Mİ?"

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, protestocu HDP'lilere yanıt niteliğinde bir açıklamayla seslendi:

Hukuk devleti bir anarşi devleti midir. Bu mümkün değildir. TBMM'de bir karar verildi. Referanduma gidilmeyecek bir karar alındı. 376 oyla 154 milletvekilinin 810 dosyası hakkındaki dokunulmazlığı kaldırıldı.

Burada HDP'nin TBMM'ye verdiği ve 78 kişinin imzaladığı bir dosya var. Bunlar arasında Muş milletvekili Ahmet Yıldırım'ın imzası da var. 'Milletvekillerimizin dokunulmazlıklarının kaldırılması hususunda gereğinin yapılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederiz' diyor.

'Dokunulmazlığımı kaldırınız, bana dokunun, korkmuyorum' diyordunuz, artık konu Meclis'ten çıktı, yargının alanına girdi"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN