Bakan Arslan: İstanbul'da yaşanan afettir, ulaşılmayan nokta yok

Bakan Arslan: İstanbul'da yaşanan afettir, ulaşılmayan nokta yok

Ulaştırma Bakanı Arslan İstanbul'daki sağanak yağışla ilgili açıklama yaptı. Arslan "İstanbul'da yaşanan bir afettir. Ulaşılamayan nokta yok" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve sel baskınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Arslan şiddetli yağış için "Bu bir afettir" açıklamasında bulundu ve halkın zararının karşılanacağını ifade etti. Ulaştırma Bakanı hasar tespitinin ardından, selden zarar görenlerin zararının karşılanacağını açıkladı. Arslan, "Ulaşılamayan bir bölge yok" dedi.

SON 32 YILIN REKORU 

Öte yandan İstanbul'a 1 günde son 32 yılın en yüksek yağışı düştüğü öğrenildi. Günün ilk yarısında metrekareye; Silivri'de 128 kg, Üsküdar'da 108 kg, Beykoz'da 85, Sarıyer'de 80 kg yağmur yağdı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN