Bakanlar Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'dan 'Tahir Elçi' açıklaması

Bakanlar Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'dan 'Tahir Elçi' açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Tahir Elçi'nin vurularak öldürüldüğü Diyarbakır'daki çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Efkan Ala, olayla ilgili 4 müfettiş görevlendirildiğini söyledi.

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ortak bir basın açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı'ndan 'Tahir Elçi' açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Diyarbakır'da çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi hakkında "Saldırıda bir polis memurumuz şehit olmuş. Biri ağır olmak üzere 2 polis memurumuz yaralanmıştır. Olay mahallinde güvenlik görevlileriyle teröristler arasında çatışma çıkmıştır. Çatışmalar sırasında olay mahallinde bulunan Diyarbakır Barosu Başkanı Sayın Tahir Elçi maalesef hayatını kaybetmiştir" dedi.

4 müfettiş görevlendirildi

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Berki Bozdağ, Diyarbakır'daki çatışmayla ilgili açıklama yaptı. Efkan Ala Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü olayın aydınlatılması için gereken bütün adımların atılacağını söyledi. Ala İçişleri Bakanlığı'ndan 4 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.

Bozdağ ise adli tıp ve polisin ortak çalışma yürüttüğünü, olay yeri inceleme ve otopsi incelemelerinin tamamlanmasından sonra kesin değerlendirme yapılabileceğini belirtti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN