Bebek yüzlü celladın ardında iki cani daha

Bebek yüzlü celladın ardında iki cani daha

İstanbul Üsküdar’daki evlerinde bıçaklanarak öldürülen Suriyeli aktivist Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayet zanlısı Ahmet Barakat, üç gün önce Bursa’da yakalandı.

KENAN BUTAKIN / İSTANBUL

Soruşturma sürecinde emniyet güçlerinin, yüzlerce saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek şüpheliyi tespit ettiği belirtildi. Şüpheli Barakat’ın Orouba Barakat’ın amcasının torunu olduğu ve bir süre önce Birleşik Arap Emirliği’nden önce Suriye’nin İdlib şehrine, ardından da Türkiye’ye geldiği kaydedildi.

Cinayetle ilgili devam eden soruşturmada ise yeni bir detay daha ortaya çıktı. KARAR’ın edindiği bilgilere göre, şüpheli Barakat’ın dışında iki şüphelinin daha olduğu, bu şüphelilerin arandığı iddia edildi. Bu kişilerin bulunması için de geniş çaplı bir operasyon yürütüldüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN