Beşiktaş camiasından Caner Erkin'e moral ziyareti

Beşiktaş camiasından Caner Erkin'e moral ziyareti

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcular ameliyat olan Caner Erkin'i ziyaret ederek moral verdi.

Beşiktaşlılar Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Caner Erkin'i yalnız bırakmıyor.

İLK ZİYARETÇİSİ BAŞKAN ORMAN OLDU

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından operasyon geçiren Caner Erkin'e moral vermek için soluğu hastanede aldı. Ameliyat boyunca Caner'i bekleyen ve ameliyattan çıktıktan sonra ziyaret eden ilk isim olan Başkan Orman, bugün de Caner'in yanındaydı.

16-10/24/580dd3a50f25445210bee516.jpg

ŞÜKRAN OVALI SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Sol aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner Erkin geçirdiği başarılı ameliyat sonrası ilk pozunu başkan Fikret Orman ve oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı ile birlikte verdi.

TEKNİK HEYETTEN MORAL ZİYARETİ

İlk olarak Başkan Fikret Orman'ın ziyaret ettiği milli futbolcuya daha sonra takım arkadaşları ve Teknik Direktör Şenol Güneş de moral olmaya gitti.

CANER YÜREKTEN OYNAYAN BİR OYUNCU

Şenol Güneş Caner ile ilgili: "Şu an durumu iyi. Biz de takım arkadaşları da camia da onu yalnız bırakmayacak. Yürekten oynayan bir oyuncu. Allah şifa versin" ifadelerini kullandı.

16-10/24/580df9eb0f25445210bee681.jpg

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE...

Beşiktaş resmi Twitter hesabı da Caner ve arkadaşlarının yer aldığı fotoğraftı "İyi günde, kötü günde birlikteyiz; biz büyük bir aileyiz" notuyla paylaştı. Bu arada Caner Erkin geçirdiği başarılı ameliyat sonrası öğlen saatlerinde hastaneden taburcu oldu.

16-10/24/cvirru9xyauixzz.jpg

FATİH TERİM: HOŞ BİR ŞEY DEĞİL

Fatih Terim, aşil tendonundan talihsiz bir sakatlık yaşayan ve 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Caner Erkin’i ameliyat olduğu hastanede ziyaret etti.

Hastane çıkışında BJK TV'nin sorularını yanıtlayan Fatih Terim, formunu yakalayan Caner Erkin’in sakatlığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

İşte Fatih Terim'in sözleri:

"Öncelikle üzüntülerimi bildirmek istiyorum. Kimsenin sakatlığı hoş bir şey değil. Maalesef oluyor. Futbolda bu da var. Allah beterinden saklasın. Beşiktaş camiasına da Caner'e de geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda döner. Ne kadar istemeseniz de ne kadar korusanız da olacağı varsa önüne geçemiyorsunuz. Bundan sonra dönmesi için bir an evvel çalışmalarına başlayıp, en kısa süede dönmesi hepimizin dileği. Demek ki böyle zamanlarda hatırlıyoruz ama sağlık her şeyden daha önemli. Hele oyuncular için. Çok da iyi durumdaydı. Beşiktaş'a da lazımdı ama yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun. Beşiktaş birkaç kulvarda gidiyor. Tabi her oyuncu lazım ama üstesinden gelecektir. Camiaya, takıma, hocamıza, Caner'e de geçmiş olsun dileklerimi buradan bildiriyorum. İnşallah bir an evvel döner."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN