Beşiktaş'tan Caner Erkin açıklaması: TFF'den rapor bekliyoruz

Beşiktaş'tan Caner Erkin açıklaması: TFF'den rapor bekliyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanarak sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Caner Erkin hakkında Beşiktaş'tan Milli Takım açıklaması geldi.

Beşiktaş, aşil tendonundan sakatlık yaşayan Caner Erkin ile ilgili TFF’den rapor istediklerini duyurdu…

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"30 Eylül 2016 tarihinde oyuncumuz Caner Erkin’in A Milli Takım aday kadrosunda olmadığı öğrenilince, oyuncumuzun birkaç haftadır süre gelen sol aşil tendon ağrısı (tendinit) nedeniyle, teknik heyet ve sağlık ekibinin ortak kararıyla 1 Ekim 2016 Cumartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor -Başiktaş maçı sonrası soyunma odasında oyuncunun sol aşil tendon kılıfı içerisine kendi kanından alınan trombosit hücre (PRP) injeksiyonu yapılmış olup, 4-5 gün ile 1 hafta dinlendirilmesi planlanmıştır.

Ertesi gün oyuncumuz ani bir karar ile A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilince, A Milli Takım teknik heyeti ve Sağlık ekibi, oyuncumuza yapılan tedavi ve tedavi planlaması hakkında ivedilikle bilgilendirilmiştir.

Oyuncumuzun başarılı geçen ameliyat sonrası tedavi süreci başlamış olup; TFF Sağlık Kurulu ve A Milli Takım Sağlık Heyeti'ne oyuncumuza Milli Takım sürecinde (varsa) yapılan tedaviyle ilgili kulübümüze detaylı bilgilendirme yapılması için resmi başvuru yapılmıştır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN