Beşiktaş Eto'o'yu kadrosuna katmak için harekete geçti

Beşiktaş Eto'o'yu kadrosuna katmak için harekete geçti

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 20 gol kaydeden Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Başkan Fikret Orman, dün yaptığı açıklamada, Eto'o'yu kadrolarında görmekten memnuniyet duyacağını ifade etmişti.

Beşiktaş, Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarınıa başlayan Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı ile görüşmelere başladı. 35 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'a transfer olmak istediği öğrenilirken, anlaşmanın bu hafta içinde sağlanması sürpriz olmayacak.

NTV Spor'un haberine göre; Siyah-Beyazlı kulüp, Antalyaspor ile 2 yıl daha mukavelesi olan Eto'o için öncelikle kulübü ile el sıkışmaya çalışacak. Kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş Eto'o'nun menajeri ile temaslarını yoğunlaştıracak.

Beşiktaş Eto'o ile bir yandan yıllık ücret konusunda anlaşmaya çalışırken, bir yandan da Kamerunlu yıldızın takım içi disiplin kurallarına uyması konuşuluyor.

 16-07/26/160220161433090243783.jpg

İki tarafın karşılıklı isteklerde uzlaşmaya varması halinde siyah beyazlılar 35 yaşındaki yıldız futbolcu ile 1 yıllık kontrat yapacak.

Bu arada futbolcunun yıllık ücretinden kurtulmak istediği öne sürülen Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız için bonservis bile talep etmeyebileceği ifade edildi. Konuyla ilgili Antalyaspor'u yakından takip eden gazeteci Murat Özgen de sosyal medyadan bir mesaj paylaştı;

16-07/26/2016-07-26_120507.jpg

Geçen sezon Antalyaspor forması ile 32 maça çıkan Eto'o, attığı 20 gol, 6 asist ile takımına önemli katkı sağlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN