Beşiktaş'ın beşinci transferi yola çıktı

Beşiktaş'ın beşinci transferi yola çıktı

Beşiktaş, transferi için anlaşmaya vardığı 19 yaşındaki Oğuzhan Aydoğan, Siyah-Beyazlılara imza atmak için yola çıktı. Havaalanında görüntülenen futbolcu Beşiktaş'un bu yaz transfer dönemindeki 5. transferi olacak.

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'un genç yeteneği Oğuzhan Aydoğan ile anlaşmaya vardı. Siyah-Beyazlıların transferi için 200 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği futbolcu İstanbul'a hareket etmeden önce Düsseldorf havalimanında görüntülendi.

BONSERVİSİ 200 BİN EURO

Otoritelerin Alman Milli Takımı'nın yıldızlarından biri olmaya aday gösterdiği Oğuzhan için sadece 200 bin euro bonservis bedeli ödenecek. Oğuzhan Aydoğan'ın önümüzdeki günlerde kendisini Siyah­-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Oğuzhan Aydoğan, Instagram hesabından İstanbul'a hareketinden önce bu fotoğrafı paylaştı;

16-08/03/2016-08-03_174021.jpg

16-08/03/2016-08-03_174043.jpg

2014'TE DORTMUND'A TRANSFER OLMUŞTU

Oğuzhan Aydoğan, 2014 yılında Schalke 04 altyapısından Dortmund'un U19 takımına transfer olmuştu. Oğuzhan bu sezon yapılan transferlerin ardından A Takım'da şans bulmasının zor olduğunu düşünerek takımdan ayrılma kararı aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN