Kadınlar için pankart açtılar

Kadınlar için pankart açtılar

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Hizan Kaymakamlığı ile Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada kadınlar unutulmadı

Turnuvada Doğuş Kırtasiye ile Durmaz Avon Kozmetik takımlarının kardeşlik, birlik ve beraberlik için çıktıkları maçta, açtıkları “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” pankartıyla tribünlerdeki vatandaşlardan büyük alkış aldı. Turnuvada Doğuş Kırtasiye Takımı adına konuşma yapan Sıddık Yaygaç, “Oynayacağımız maçtan önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık oluşturmak için böyle bir pankart hazırladık. Temennimiz o ki Kadınlar Günü’nün sadece bir güne sığdırılmaması. Hayatımızın her anında yanımızda olan kadınlarımızın gününü takımım adına kutluyorum. Kadınlar öyle kutsaldır ki cennet onların ayakları altındadır” diye konuştu.

BİTLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN