Okul çevrelerinde denetim yapıldı

Okul çevrelerinde denetim yapıldı

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okul çevrelerinde çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi

Bolu’da eğitim gören öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim öğretimlerini devam ettirmeleri için il merkezinde bulunan okullar ve çevrelerinde bulunan park, internet kafe, kahvehane, market, tekel bayileri ve umuma açık yerlerde polis ekipleri tarafından denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube, Asayiş, KOM ve Trafik şubelerinin katıldığı Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması 282 şahıs üzerinde Genel Bilgi Tarama yapıldı. Yapılan taramalarda hakkında arama kararı olan bir kişi yakalandı.Okul çevresinde bulunan 2 iş yerine ise 18 yaş altı kişilere sigara satmak suçundan adli işlem yapılırken, 8 adet okul servisine trafik cezası yazıldı.

BOLU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN