Çankaya Köşkü'nde terör mağduru vatandaşlar için toplantı

Çankaya Köşkü'nde terör mağduru vatandaşlar için toplantı

PKK terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki saldırılarında mağdur olan vatandaşların zararlarının karşılanması amacıyla Çankaya Köşkü'nde toplantı düzenlendi.

Şırnak'ın Cizre, Silopi ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörden dolayı evlerini terk eden vatandaşların durumunu görüşmek üzere 6 bakanın katıldığı bir toplantı yapıldı. Başbakan Davutoğlu'nun dün ve daha önce de yaptığı açıklamalarda mağduriyetin karşılanacağını belirtmişti.

Kurtulmuş başkanlığında toplanıldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un başkanlık ettiği toplantıya, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katılıyor.Toplantıda sonra alınan kararları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki günlerde açıklayacağı bildiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN