CHP Trabzon Belediye başkan adayı

CHP Trabzon Belediye başkan adayı

CHP Trabzon Belediye başkan adayı ne zaman açıklanacağı Trabzonlu seçmenler tarafından merak ediliyor. Yerel seçimlerde CHP belediye başkan adaylarının kimler olacağının perşembe günü açıklanması bekleniyor. AK Parti Trabzon adayını açıkladı ama CHP henüz açıklanmadı. CHP Trabzon Belediye başkan adayı ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

CHP Trabzon Belediye başkan adayı ne zaman açıklanacağı haberimizde. Yerel seçimlerde CHP belediye başkan adayları henüz açıklanmadı. AK Parti ve MHP belediye başkan adaylarını açıkladı fakat CHP ve HDP henüz belediye başkan adaylarını açıklamadı. AK Parti Tabzon'da Murat Zorluoğlu'nu aday gösterdi. Yerel seçimlerde AK Parti belediye başkan adayları ile ilgili açıklamalar beklenirken CHP Trabzon belediye başkan adayı ile ilgili son dakika açıklamalarını haberimizde bulabilirsiniz. 

CHP TRABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİMDİR? 

CHP Trabzon Belediye başkan adayı bölge seçmenleri tarafından araştırılıyor. Yerel seçimlerde CHP belediye başkan adaylarıile ilgili tüm gelişmleri sitemizden takip edebilirsiniz. Trabzon'un Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu oldu. Şimdi Zorluoğlu'nun karşısında kimin gösterileceği araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken CHP'nin 6 Aralık perşembe günü belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Trabzon belediye başkan adayı açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 

18-12/04/trabzon-elediye-baskan-adayi.jpg

AK PARTİ RABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT ZORLUOĞLU KİMDİR?

1971 yılında Ankara'da doğan Murat Zorluoğlu, ilk öğrenimini Trabzon'da, orta öğrenimini de Trabzon ve İstanbul'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Nottingham Üniversitesinde (İngiltere) Kamu Yönetimi Bölümü'nden yüksek lisans derecesi aldı. Birmingham Üniversitesinde Avrupa Birliğinin yapısı ve politika oluşturma süreçleri konularında eğitim gördü.

Mülki idare amirliği mesleğine 1994 yılında Trabzon kaymakam adayı olarak başladı. Kaymakam adaylığına müteakip 1997-1999 yıllarında Mersin-Gülnar, Bingöl-Genç Kaymakamlığı; Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ve yine aynı yerde Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanlığı, İnceleme ve Soruşturma Daire Başkanlığı ve Mevzuat ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı ve Elazığ Valiliği görevlerini yürüttü. Zorluoğlu Temmuz 2017 tarihinden bu yana Van Valiliği'nin yanı sıra Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini de ifa etmektedir. Yayınlanmış kitap ve makalesi de bulunan Murat Zorluoğlu, evli ve üç çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN