David Beckham'ın en büyük hayali oğlunun bir gün Wimbledon Tenis Turnuvası'nda şampiyon olması

David Beckham'ın en büyük hayali oğlunun bir gün Wimbledon Tenis Turnuvası'nda şampiyon olması

Dünya ve İngiliz futbolunun 1 numaralı yıldızlarından bir tanesi olan David Beckham en büyük hayalinin oğlu Romeo Beckham'ın bir gün Wimbledon Tenis Turnuvası'nda şampiyonluk elde etmesi olduğunu ifade etti.

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham, en büyük hayalinin, büyük oğlu Romeo'nun Wimbledon Tenis Turnuvası'nda şampiyonluk elde etmesi olduğunu söyledi.

Geçen hafta başlayan Wimbledon Tenis Turnuvası'nı her yıl yakından takip eden İngiliz eski futbolcu David Beckham, büyük oğlu Romeo'yu 13 bin sterline İngiltere'nin ünlü Quenen's Tenis Kulubü'ne kaydettirdi.

'GELECEK VAAT EDEN BİR SPORCU'

Romeo'nun tenis antrenörü John Johnson, 13 yaşındaki Romeo ile son üç yıldır her gün günde dört saat antrenman yaptıklarını ifade ederek, Romeo'nun çok kabiliyetli ve gelecek vadeden bir sporcu olduğunu söyledi.

İngiliz "Now" dergisine konuşan Romeo'nun antrenörü Johnson, Beckham ailesinin, oğullarının başarısı ile gurur duyduğunu da ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN