Gazze’de can kaybı 30 bin 878 oldu

Gazze’de can kaybı 30 bin 878 oldu

İsrail’in son 24 saatte Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 78 Filistinli daha hayatını kaybetti. Böylece 7 Ekim’den bu yana toplam can kaybı 30 bin 878’e yükseldi.

İsrail güçleri, 154 gündür Gazze Şeridi’ne saldırmaya devam ederken, yardım tırlarının girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze halkı açlıkla ve İsrail’in saldırılarıyla mücadele etmeye çalışıyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in ablukası altındaki Gazze Şeridi’ne son 24 saatte düzenlediği 8 saldırıda 78 kişinin hayatını kaybettiği, 104 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ÖLENLERİN YÜZDE72'Sİ KADIN VEYA ÇOCUK

Açıklamada, Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 30 bin 878’e, yaralı sayısının ise 72 bin 402’ye yükseldiği belirtildi. Hayatını kaybedenlerin yüzde 72’sinin kadın ve çocuk olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN