Trump'ın yemin töreninde Bill Clinton'un bakışları sosyal medyada günün konusu oldu

Trump'ın yemin töreninde Bill Clinton'un bakışları sosyal medyada günün konusu oldu

Yeni ABD Başkanı Trump’ın yemin töreni sırasında Hillary Clinton'ın, Ivanka Trump’a baktığı iddia edilen görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Görüntüler Bill Clinton’ın bakışlarıyla eşini uyardığı şeklinde yorumlandı. 

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın yemin töreni sırasında yaşanan bir an sosyal medyanın diline düştü.

Görüntülerde ABD’nin eski başkanlarından Bill Clinton sahne dışında bir yere uzun uzun bakıyor. Clinton’un yüzünde hafif gülümseyen bir ifade var. Clinton’ın o noktaya bakarken dudağını ısırması dikkat çekiyor. Bunu göre Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton eşine sert bir bakış fırlatıyor.

Daily Mail gazetesinir iddiaına göre Clinton o sırada Trump’ın kızı Ivanka Trump’a bakıyordu. Sosyal medya bu görüntülerle resmen yıkıldı. Pek çok kullanıcı bu bakışlara diyaloglar yazarak Clintonlar’ın arasında yaşanabilecek konuşmaları hayal etti. Başka bir kullanıcı ise Bill Clinton'un eski olaylarını hatırlatarak "Bill asla değişmiyor asla..." yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN