Dursun Özbek: Fatih Terim ile ilgili tartışma çıkmadı

Dursun Özbek: Fatih Terim ile ilgili tartışma çıkmadı

Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

İşteDursun Özbek'in açıklamaları;

Sayın Tudor'la ilişkimizi sonlandırıp bunu kendisine tebliğ ettik. Galatasaray Spor Kulübü olarak 13 Ocak ilk toplantı olağanüstü seçim kararı aldık.

TERİM AÇIKLAMASI

Yarın basın toplantısı yapacağım. Orada daha detaylı açıklamalarda bulunacağız. Fatih Terim ile ilgili tartışma çıkmadı. Bir konuda çok hassassım. Bugünkü yönetim ve başkan yıpratılmak için bir duruş var ve kulüp bundan zarar görüyor. Bu zarar görme kısmını kısaltmak gerekiyor. Galatasaray'a saldırılıyor onun için seçim kararı aldık. Her zaman gündemde olan ve gerektiği zaman seçim yapılır.

Önümüzde süremiz var yeni alınmış bir karar. Yönetim kurulu görevinin bilincinde, taraftarımız endişe etmesin. Daha detaylı açıklamayı yarın basın toplantısında yapacağım. Peş peşe olması gerekmeyen şeyler. Sayın Tudor ile yollarımızı ayrıma kararı verdik. 20 Ocak'a kadar bu yönetim görevinin başındadır. Bugün var olan yönetim bu son 1 ayı belki çok daha güçlü bir şekilde idare edecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN