Duterte artık küfretmeyecek ama saygısından değil

Duterte artık küfretmeyecek ama saygısından değil

Filipinler’in küfürbaz lideri Rodrigo Duterte, bundan böyle küfretmemek için Tanrı’ya söz verdiğini açıkladı. Ancak Duterte’nin bu kararının nedeni muhataplarına duyduğu saygı değil, uçakta duyduğu bir ses.

 Japonya ziyaretinden döndükten sonra gazetecilere konuşan Duterte, “Küfür etmeyi bırakmamı söyleyen bir ses duydum, aksi halde uçak düşecekti. Ben de Tanrı’ya bundan sonra küfretmeme konusunda söz verdim” dedi. Duterte, daha önce ABD Başkanı Obama, BM ve Batılı devletlere ağır küfürler etmişti. Öte yandan Duterte’nin, haziranda göreve geldiğinde başlattığı ve dünyadan tepki çeken ‘uyuşturucu savaşı’ da sürüyor. Mindanao kentinde düzenlenen operasyonda, aralarında şehrin Belediye Başkanı Samsudin Dimaukom’un da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Filipinler polisi, kendilerine ateş açan suçluların, hastaneye varamadan kan kaybından öldüğünü açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN