Duygu Sarıtaş: Annelik sporu’yla kilolarından kurtul

Duygu Sarıtaş: Annelik sporu’yla kilolarından kurtul

Eski milli eskrimci Duygu Sarıtaş, hamilelik kilolarından şikayetçi annelere, kilo vermenin sırrını açıkladı. 10 aylık bir bebeği olan Sarıtaş, bebeğinin oyun saatini sporla birleştirerek eski formuna kavuştuğunu söylüyor.

Doğum kilolarınızdan kurtulmak istiyor ama bunun için vakit bulamamaktan yakınıyorsanız, Duygu Sarıtaş’ın önerilerine kulak verin. Antalya’da yaşayan eski milli eskrimci 28 yaşındaki Sarıtaş, öyle yöntemler geliştirmiş ki evdeki her hareketi spora çevirerek doğumdan 10 ay sonra eski fit görüntüsüne kolayca ulaşmış.

Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu Duygu Sarıtaş, 10 yaşında eskrim sporuna başladığını, 15 yaşından sonra da 7 yıl milli takım için ter döktüğünü söylüyor. Antalya Eskrim Kulübü kurucusu ve antrenörü Duygu Sarıtaş, 10 ay önce anne oldu. Şimdi antrenmanlarını kızı Eliz ile birlikte yaptığını belirten Sarıtaş “Doğumun ardından iş ve spor hayatına ara vermek zorunda kaldım. Bu süre içinde çocuklu kadınların kendilerine zaman ayıramadığını fark ettim. Bu nedenle bir yandan ev işleri bir yandan bebek bakımı arasında nasıl spor yapılır üzerine yoğunlaştım. Bebek anneyi izlemeyi seviyor. Beni izlerken onun algıları güçleniyor. Anneler bebeklerini karşılarına koyarak onlarla vakit geçirip spor yapabilir. Anneler yeter ki istesin. Evdeki her anlarını spora çevirebilirler” diyor.

OYUN SAATİNDE MEKİK

Sarıtaş, evde bebeğinin eşyalarını katlamayı ve dolaptaki raflara dizmeyi bile sportif bakış açısıyla yaptığını kaydediyor. Sarıtaş “Kızımın elbiselerini raflara koyarken bacak antrenmanı yapıyorum. Kızımın oyun saatinde mekik ve üst bölgeyi çalıştırarak sıkılaşıyorum. Benim evimde her hareketin bir spor bağlantısı vardır. Bu nedenle 10 ayda eski fit görünümüme kavuştum” diyor. Günümüz fitness ve pilates hareketlerini ev ortamına uyarladığını belirten Sarıtaş, bunların nasıl yapılması gerektiğini fotoğraf ve görüntülerle sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştığını söylüyor. Sarıtaş, gelecekte profesyonel boyuta taşımaya planladığı projesi için anne ve çocuklarını spor kamplarında buluşturmayı hedeflediğini belirtiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN