İflas tsunamisi sürüyor: O ayakkabı fabrikası da iflas etti! 147 çalışan bayram arifesinde ekmeğinden oldu

İflas tsunamisi sürüyor: O ayakkabı fabrikası da iflas etti! 147 çalışan bayram arifesinde ekmeğinden oldu

Küresel ekonomik kriz Türkiye’deki etkilerini göstermeye devam ediyor. İflas tsunamisine kapılan o ayakkabı fabrikası da iflas etti. Fabrikada çalışan 147 kişi ise bayrama sayılı günler kala ekmeğinden oldu. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

Pandemi döneminde başlayan ekonomik kriz gerek dünyada gerek Türkiye’de büyük küçük tüm işletmeleri vurmaya devam ediyor. Her gün yeni bir iflas haberi gelirken, bu sefer haber Bartın’daki ayakkabı fabrikasından geldi…

Ekonomist Turhan Bozkurt, X hesabından yaptığı paylaşımda Bartın’da faaliyet gösteren ayakkabı firmasının iflas ettiğini duyurdu.

akasya-ayakkabi-iflas-1.jpg

BAYRAM ARİFESİNDE İŞLERİNDEN OLDULAR

Bartın’da faaliyet gösteren Akasya Ayakkabı, ekonomik zorluklar karşısında daha fazla ayakta kalamadı. Fabrika iflas bayraklarını resmen çekerken, yüzlerce çalışana da kötü haber verildi.

akasya-ayakkabi-iflas-2.jpg

Zaten 1,5 aydır maaş alamayan 147 çalışan, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala işlerinden oldu. Firmanın iflasının sektörü derinden etkilemesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN