İstanbul'un en büyük lüks AVM'si tek kalemde satıldı! O grup şirketin tüm hisselerini alıp tek sahibi oldu

İstanbul'un en büyük lüks AVM'si tek kalemde satıldı! O grup şirketin tüm hisselerini alıp tek sahibi oldu

2007’de faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi resmen satıldı. O grup şirketin tüm hisselerini alıp tek sahibi oldu. İşte, İstinyePark’ın satış işlemlerinin detayı…

Patronlar Dünyası’nda yer alan habere göre; Orjin Gayrimenkul İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi’nin Doğuş Gruba ait %42 hissesini alarak AVM’nin tek sahibi oldu. İmza töreninde konuşan Orjin Grup Eş Başkanları Zafer Kurşun ile Zafer Yıldırım, İstinyePark markasının bilinirliğinin ülkemiz sınırlarını aştığını, her sene dünyanın dört bir yanından milyonlarca turiste ev sahipliği yaptığını, İstinyePark İstanbul ve İstinyePark İzmir alışveriş merkezlerinin konseptleri ve marka karmaları bakımından bütün ziyaretçilerin beğenisi ile takdirini kazandığını dile getirdi.

istinyepark.jpg

YENİ LEZZETLER VE DENEYİM ALANLARI SUNULACAK

Eş Başkanlar; İstinyePark İstanbul’da süren yenileme projesi kapsamında Haziran’da yeni restoran, kafeler ve mağazaların faaliyete geçeceğini, böylece ziyaretçilere yeni lezzet ve deneyim alanları sunacaklarının altını çizdi.

Bundan sonraki hedefler ise İstinyePark’ı bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüştürerek halka arz etmek olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN