Mars19 konutlarında 48 ay sıfır faizli satış

Mars19 konutlarında 48 ay sıfır faizli satış

Avcılar’daki fabrika arazisi üzerinde markalı konut üretecek olan Metraco, ilk projesine Mars19’la start verdi. Satışlar 48 ay vade farksız olacak.

HAMİDE HANGÜL / EKONOMİ SERVİSİ

Tekstil sektörüne 30 yıldır hizmet veren Metraco, markalı ilk konut projesine Mars19’la giriş yaptı. Avcılar Firuzköy’de yükselen ve inşaatın yüzde 50’si tamamlanan projede metrekareler 5 bin 500 liradan başlıyor. Anahtar teslimlerine bu yılın son çeyreğinde başlanacak Mars19’un ardından firma, Levent’te de butik bir konut projesine başlamayı planlıyor. Mars19 konut projesine ilişkin detayların paylaşıldığı basın toplantısında konuşan Metraco İthalat İhracat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Okcu, tekstil sektöründe bugüne kadar dünyanın sayılı markalarına üretim gerçekleştirdiklerini, Avrupa’nın önde gelen ülkelerine yılda bir milyondan fazla ihracat yaptıklarını söyledi. Şirket olarak yeni bir başarı hikayesi yazmak üzere gayrimenkul sektörüne giriş yaptıklarını açıklayan Okcu, projeyi kendi arazileri üzerinde geliştirdiklerini açıkladı. Üniversite, okul, hastane, eczane, semt pazarı, AVM gibi temel ihtiyaç noktalarına yakın konumda bulunan Mars19’da ortalama metrekare fiyatlarının 5 bin 500 liradan başladığını açıklayan Okcu, “Aile tipi 1+1 dairelerin satış fiyatı 533 bin lira. 2+1 Amerikan tipi konutlar 437 bin, 2+1 normal tip daireler 634 bin, 2+1 dubleks 752 bin, 3+1’ler 851 bin, 3+1 dubleks 1 milyon 76 bin liradan başlıyor. Yine 3,5+1 dairelerin fiyatları da 1 milyon 17 bin lira seviyesinden satışa sunuluyor” bilgilerini verdi. Cem Okcu, firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz uyguladıklarını, peşinatın yüzde 30 olduğunu da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN