Emir Aydemir kimdir, kaç yaşındadır? Emir Aydemir Merve Boluğur'un sevgilisi mi?

Emir Aydemir kimdir, kaç yaşındadır? Emir Aydemir Merve Boluğur'un sevgilisi mi?

Kısa süre önce Murat Dalkılıç'tan boşanan Merve Boluğur yeni bir aşk iddiaları ile gündemde. Emir Aydemir ile aşk yaşadığı söylenen Merve Boluğur bu iddialara ne dedi? Emir Aydemir kimdir? Emir Aydemir yaşı kaç bunlar herkesin merak ettiği konular arasına girdi. Biz de haberimizde Emir Aydemir kimdir bunu derledik.

Kısa süre önce Murat Dalkılıç'tan ayrılan Merve Boluğur yeni bir aşk iddiasıyla şmidi yeniden gündeme geldi. Emir Aydemir isimli gençle ilişkisi olduğu söylenen Merve Boluğur iddialara ne yanıt verdi? Şimdi herkes Emir Aydemir kim ve yaşı kaç bunu merak ediyor. Biz de haberimizde Emir Aydemiz kim bunu derledik. 

MERVE BOLUĞUR VE EMİR AYDEMİR SEVGİLİ Mİ?

Merve Boluğur arkadaşlarına yeni ilişkisi hakkında şunları söylemiş: "Birbirimizi tanıma aşamasındayız. Bu yüzden gizli tutmaya çalışıyoruz." Bu arada Merve Boluğur'un, Instagram sayfasına koyup altına İngilizce 'Love it' (Bunu sevdim) yazdığı çiçekler de Emir Aydemir'den gelmiş. 

EMİR AYDEMİR KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesinden mezun olan iş adamı Emir Aydemir son dönemde oyuncu Merve Boluğur ile birlikteliğiyle gündeme gelmiştir. İş hayatını Michelin Marka Müdürü ayrıca Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü olarak sürdürmektedir.

Emir Aydemirin aslen nereli, olduğu doğum yeri ve doğum tarihi gibi bilgiler araştırılmaktadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN