En büyük D’S Damat mağazası İspanya’da açıldı

En büyük D’S Damat mağazası İspanya’da açıldı

Tamamen Türk sermayeli Orka Holding Avrupa’da açtığı mağazalarla büyük ses getiriyor. Şu sıralar İspanya’da Avrupa’nın en büyük D’S Damat mağazasını açtı.

Modanın nabzının tutulduğu en önemli şehirlerden Madrid’de yer almanın önemine değinen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “14 yıldır Tween markası ile var olduğumuz İspanya pazarında tecrübe sahibiyiz. Barcelona’da iki tane Tween mağazamız mevcut. Ülke pazarında çok iyi tanınıyoruz. Beş yüz metrekare büyüklüğündeki ve Avrupa’daki en büyük D’S Damat mağazamız ile bilinirliğimiz daha da artacak” bilgisini verdi. Verilen bilgiye göre, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile moda perakende şirketi Orka Holding, global büyümesine Avrupa’dan devam ediyor. Orka Holding, önceki hafta Almanya’nın Stuttgart kentinde açtığı Damat-Tween ve D’S Damat mağazalarının ardından, şimdi de İspanya’nın başkenti Madrid’de Avrupa’daki en büyük D’S Damat mağazasının açılışını gerçekleştirdi. D’S Damat Madrid mağazası ile Orka Holding’in 73 ülkede Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile ulaştığı mağaza sayısı 160 oldu. D’S Damat Madrid mağazası açılışında düzenlenen çekilişte, konuklar arasında yer alan iki kişiye Türk Hava Yolları ile İstanbul-Madrid gidiş-dönüş bileti hediye edildi.

UCUZ KUMAŞ TASARIMLA PAHALI OLUYOR

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nin (İTHİB) özgün tasarımla ihracata katma değer sağlamak amacıyla bu yıl 12’ncisini düzenlediği İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasında birinciliğe Sebiha Alganer layık görüldü. Yerli-yabancı 250 başvuru ile rekor kırılan yarışmada toplam 17 bin 500 euro para ödülü verildi. İTHİB Başkanı İsmail Gülle, “Fiyatı 5 dolar olan sıradan bir kumaşın değerini tasarım farkı ile 26 dolara çıkarabiliyoruz. Sektörde 2023 hedefimiz olan 20 milyar doları tutturacak gücümüz var” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN