Erdoğan'dan Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili ilk açıklama

Erdoğan'dan Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili ilk açıklama

Balıkesir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başından vurularak öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir elçi için "Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de katıldığı açılış töreninde, Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin yaşamını yitirdiği olayla ilgili şöyle konuştu:

"Az önce Diyarbakır'da yaşanan bir çatışmada, Diyarbakır Baro Başkanı Sayın Tahir Elçi'nin öldüğünü, bir polisimizin de şehit olduğunu öğrendim. Ayrıca polislerden ve gazetecilerden yaralananlar var. Sayın Elçi'ye ve şehit polisimize Allah'tan rahmet ve yaralılara şifalar diliyorum. Bu olay Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz, durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN