Ersun Yanal, Trabzonspor'daki ilk transferini PTT 1. Lig'den yaptı

Ersun Yanal, Trabzonspor'daki ilk transferini PTT 1. Lig'den yaptı

Trabzonspor, Adana Demirspor forması giyen Joseph Attamah ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Joseph Attamah, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması sebebiyle bonservissiz olarak transfer edildi.

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirerek önümüzdeki sezonun yapılanmasına başlayan Trabzonspor, Joseph Attamah ile anlaştı. Ersun Yanal’ın raporları doğrultusunda hareket eden bordo mavili yönetim PTT 1. Lig’de Adana Demirspor formasıyla harika bir sezon geçiren orta saha ve defansta forma giyebilen Joseph Attamah ile 4 yıllığına anlaştı.

16-05/22/attamah.jpg

BONSERVİSSİZ GELDİ

Sporcope'un haberine göre Adana Demirspor’un PTT 1. Lig’de play-off’lara kalmasında büyük pay sahibi olan Attamah, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olması nedeniyle bonservissiz olarak Trabzonspor’a transfer olacak. Attamah, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar çıktığı 32 lig maçında 3 gol 2 de asistlik performansla oynuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN