Facebook kendi Periscope'unu yaptı: Canlı yayın özelliği geliyor

Facebook kendi Periscope'unu yaptı: Canlı yayın özelliği geliyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden Facebook yeniliği takip etmeye devam ediyor. Daha önce Periscope uygulamasıyla canlı yayın yapan internet kullanıcıları yakın zamanda bunu Facebook'tan da yapabilecek. Canlı yayın uygulamasının kısa sürede tüm kullanıcılar için aktifleştirilmesi bekleniyor.

Giderek popüler hale gelen internet üzerinden canlı yayın çılgınlığına Facebook’ta katılıyor.

Periscope gibi uygulamaların yaygınlaşmasıyla hayatımıza giren, internet üzerinden canlı yayın yapma uygulamasına Facebook’ta kayıtsız kalamadı.

Kısa sürede açılacak

Facebook canlı yayın yapma özelliği için düğmeye bastı. Şimdilik sadece onaylı hesapların kullanabildiği uygulamanın kısa sürede diğer kullanıcılara da açılması bekleniyor.

16-01/31/1489014.jpg

Yorum da yazılabiliyor

Uygulama ana sayfada haber akışı üzerinden işliyor. Yani onaylı hesaba sahip olan kişi o an sürdürmekte olduğu video kaydını Facebook'taki sayfasından canlı olarak yayımlarken takipçileri de ana sayfadan gerçek zamanlı olarak takip edip dilerlerse yorum yazabiliyorlar.

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN