Facebook'ta kurbanlık hisse satışları başladı

Facebook'ta kurbanlık hisse satışları başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık satıcıları ellerindeki küçük ve büyükbaş hayvanları göstermek ve müşteri toplamak amacıyla sosyal medyada sayfa oluşturdu.

Bayrama 1 aydan kısa süre kala kurbanlık satıcıları büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının fotoğraflarını farklı açılardan çekerek koydukları sosyal medya hesaplarında müşteri bulmaya yöneldi. Satışa çıkardıkları kurbanlık hayvanın cinsini, ağırlığını, kaç hisseye uygun olduğunu ve fiyatını yazan kurban satıcıları, müşterileri ile sosyal medya ortamında kıyasıya pazarlık yaparak kurbanlıklarını satmaya çalışıyor.

17-08/05/bayram.jpg

Kurban satıcıları geçen yıl ile bu yıldaki kurban fiyatlarının aynı olduğunu öne sürerken alıcılar fiyatlarının en az yüzde 40 zamlı olduğunu savundu.

KAYSERİ/DHA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN