Fenerbahçe, Giuliano'yu kadrosuna kattı | Son dakika haberleri

Fenerbahçe, Giuliano'yu kadrosuna kattı | Son dakika haberleri

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha futbolcusu Giuliano'nun transferi için Zenit ile kiralık anlaşmasına varıldığını açıkladı. Giuliano, bu akşam saat 18:30'da İstanbul'da olacak. Yıldız futbolcu uçak biletini sosyal medya hesabından paylaştı.

Fenerbahçe, Giuliano'nun kiralık olarak transferi için futbolcu ve kulübü Zenit ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

27 yaşındaki Giuliano, Zenit ile UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için kural gereği Fenerbahçe'nin Vardar ile oynayacağı iki maçta da forma giyemeyecek. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde Brezilyalı yıldız, bu maçlarda oynayabilecek.

17-08/11/fft16_mf9660733.jpg

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Giuliano Victor De Paula ve takımı Zenit ile oyuncunun kulübümüze kiralık olarak transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

Giuliano Victor De Paula, bu akşam saat 18:30'da İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmelere burada devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN