Fenerbahçe’de kadro dışı depremi

Fenerbahçe’de kadro dışı depremi

Kötü gidişin faturası 6 kişiye kesildi... Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı bırakılırken, teknik heyetten Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile de yollar ayrıldı.

Bu sezon oynadığı 11 resmi maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe’de dün önemli gelişmeler yaşandı. Hollandalı futbol yorumcusu Johan Derksen’in “6 oyuncu teknik direktör Phillip Cocu’yu sabote ediyor” açıklamasından birkaç gün, Spartak Trnava zaferinden bir gün sonra Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar süresiz kadro dışı bırakıldı.

Teknik heyetten 3 isimle de yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada sezon başından bu yana süre gelen sürecin değerlendirilmesi sonucunda bu yönde karar alındığı belirtilerek, “A takım teknik heyetinde yer alan Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile de yolların ayrılması yönünde karar alındı. Gereken hallerde kulübümüzün yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini önemle bildiririz” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN