Fenerbahçe'den Mesut Özil'e reddedemeyeceği teklif

Fenerbahçe'den Mesut Özil'e reddedemeyeceği teklif

Arsenal'daki geleceğinin belirsizliği süren Türk asıllı Mesut Özil'le ilgili İngiliz basını Fenerbahçelileri sevindiren çarpıcı bir iddia ortaya attı.

İngiliz gazetesi Telegraph'ta yer alan haber Fenerbahçelileri sevindirecek...  Telegraph'a göre Fenerbahçe, Arsenal'le sözleşme görüşmelerini erteleyen Mesut Özil'e reddedemeyeceği bir teklif sundu.

ARSENAL'DE KALMAK İSTEMİYOR

Arsenal'de kalmak istemediği için görüşmeyi erteledği tahmin edilen Türk asıllı Alman futbolcu Alexis Sanchez'le birlikte Topçular'dan ayrılacak gibi görünüyor. Gazete geçen ay Mesut Özil'in Amine Gülşe'yle birlikte İstanbul'a geldiğini yazarken ikilinin evlenme planları yaptığını belirtti.

İSTANBUL'DA MALİKANE ALDI

Mesut Özil'in İstanbul'da 5 milyon sterline bir malikane satın aldığının da altını çizen Telegraph, yıldız oyuncunun evlendikten sonra İstanbul'a yerleşme planları yaptığını iddia etti. Gazete işte bu noktada Fenerbahçe'nin devreye girdiğini ve bu durumu avantaja çevirmek için harekete geçtiğini yazdı. Fenebahçe'nin Mesut Özil'in İstanbul planları dahilinde yıldız futbolcuya reddedemeyeceği bir teklif yaptı.

Telegraph Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e ödeyeceği parayı da bulduğunu yazdı.

Gazeteye göre Fenerbahçe'nin yıllık 5 milyon euro maaş verdiği Hollandalı Robin Van Persie'yi göndererek ona vereceği parayı Mesut Özil'e sunacak.

Mesut Özil 50 milyon euro'ya Real Madrid'den Arsenal'e 2013 yılında transfer olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN