Gazi Mahallesi'nde silahlı saldırı: 1 polis şehit oldu!

Gazi Mahallesi'nde silahlı 
saldırı: 1 polis şehit oldu!

Gazi Mahallesi'nde, terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan'ın cenazesi için bekleyen gruba müdahale sırasında gözaltı işlemi uygulamak için bir binaya giren polis memuru, binadan ateş açılması sonucu şehit oldu.

Gazi Mahallesi'nde, Bağcılar'daki terör örgütü operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan'ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru Muhammet Fatih Sivri, şehit oldu.

Gözaltı işlemi yaparken vuruldu

Gazi Mahallesi 1411. Sokak'taki bir binaya kaçan kişilere gözaltı işlemi yapmak için içeri giren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Muhammet Fatih Sivri'ye bina içinden silahla ateş edildi. 

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler kaçarken, Sivri göğsüne isabet eden mermilerle yaralandı. 

15-07/26/gazi-deki-catismada-yaralanan-polis-sehit-old-7543374_o.png

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sivri, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Hastane önünde önlemler alındı

Sivri'nin şehit olduğu haberini alan yakınları ve meslektaşları, hastane önüne geldi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı hastanede, durumu acil olanlar dışında girişlere izin verilmedi. 

Şehit polisin cenazesi memleketi Kırıkkale'de toprağa verilecek.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN