Günaydın Group ve Kaşıbeyaz'dan konkordato açıklaması

Günaydın Group ve Kaşıbeyaz'dan konkordato açıklaması

Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group ve yemek sektöründeki Kaşıbeyaz konkordato verdiklerini açıkladı.

Yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından bir çok firma üst üste konkordato vermeye başladı. Öncelikle ayakkabı ve tekstil sektöründe başlayan konkordato vermeye, ardından lojistik, yemek ve diğer sektörler de eklenmeye başladı.

Son 1 ay içerisinde konkordato veren firma sayısı hızla artarken, rakamın daha da yükseleceğinden endişe ediliyor. Firmalar, konkordato sebeplerini ekonomik daralma, işlerin yolunda gitmemesi ya da koruma amaçlı olarak aldıklarını açıklıyor.

GÜNAYDIN GROUP'TAN AÇIKLAMA

Lojistik sektöründe hizmet veren Günaydın Group’tan konkordato kararına ilişkin kamuoyuna açıklama geldi. Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, "Firma olarak 50 yılı aşan bir geçmişimiz var. Bugüne dek birçok krize göğüs gerdik ve bunlardan da başarıyla çıktık. Günaydın Group, gerek müşterisiyle gerek çalışanlarıyla bu krizi de aşabilecek güçtedir. Bu maksat ile tedbir ve koruma amaçlı almış olduğumuz kararın, hizmet verdiğimiz ve hizmet aldığımız tüm paydaşlarımız için en doğru yol olduğunu hep birlikte göreceğiz." dedi.

18-09/28/kasibeyaz.jpg

KAŞIBEYAZ DA KONKORDATO VERDİ

Florya'daki restoranında yaşanan gelişmelerden dolayı Kaşıbeyaz üç ay süre ile konkordato ilan etti.

Kaşıbeyaz Bakırköy Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak konkordato istedi. Kaşıbeyaz kaynaklarından aldığı bilgilere göre konkordato talebi Florya’daki restoranın da işlerin istendiği gibi gitmemesinden dolayı yapıldı. Restoran üç ay süre ile konkordato ilan etti. Kaşıbeyaz’ın biri Ankara’da dördü İstanbul’da toplam 5 restoranı bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN