30 Nisan tatil mi? 1 Mayıs tatili kaç gün?

30 Nisan tatil mi? 1 Mayıs tatili kaç gün?

Haberimizde 30 Nisan tatil mi? sorusunun yanıtını ve 1 Mayıs tatili kaç gün? olduğunu bulabilirsiniz. Cumartesi , Pazar tatilini 1 Mayıs Salı tatili ile birleştirip tatile çıkan vatandaşlar şimdi 30 Nisan tatil mi merak ediyor. 30 Nisan ve 1 Mayıs tatili ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

Küçük bir tatil yapmak isteyen vatandaşlar hafta sonu tatillerini 1 Mayıs Salı günkü tatil ile birleştirip yollara düştüler. Şimdi 30 Nisan tatil mi? sorusu google gibi arama motorlarında aranıyor. 30 Nisan pazartesi ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte 1 Mayıs tatili kaç gün?  sorusunun yanıtı ve 30 nisan hakkında merak edilenler...

Hafta sonu tatilini 1 Mayıs İşçi Bayramı ile birleştirme fırsatı yakalayan yurttaşlar 4 günlük tatil fırsatını kaçırmak istemiyor. Pek çok insan havaların ısınması ile birlikte hafta sonunu 1 Mayıs tarihi ile birleştirmek ve küçük çaplı bir tatil yapmak isteyenler yollra düştü. Fakat vatandaşların aklında 30 Nisan tatil mi sorusu kaldı. 30 Nisan hakkında merak edilenleri haber detayda bulabiliriniz. İstanbul'da yoğunluğu oldukça düşen trafik de kent sakinlerini rahatlatan bir diğer konu.

30 NİSAN’DA RESMİ TATİL YOK! TATİLE GİDENLER ÖZEL İZİN ALDI!

Dünya çapında 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, işçi ve emekçiler günü olarak kutlamaya devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu sene de 1 Mayıs resmi tatil olacak. Bu sene 1 Mayıs salı gününe denk gelmesi sebebiyle öğrenciler ve çalışanlar resmi tatilin dört gün olup olmayacağını merak ediyordu ancak bu konuda bir açıklama yapılmadı. 30 Nisan tatil ilan edilmedi ancak 30 Nisan gününe tek günlük izin alan vatandaşlar 4 günlük tatil fırsatı yakaladı.

DÜN AKŞAM TRAFİK ARTTI

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın tatil olmasından dolayı hafta sonu tatiliyle birleştirmek isteyenler yollara dökülürken, İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 63’lere çıktı.

Bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramının Salı gününe denk gelmesi ve tatil olması nedeniyle haftasonu tatilini birleştirmek isteyen İstanbullular mesai saatinin bitimiyle birlikte yollara döküldü. 1 Mayıs tatiliyle beraber 4 gün izin yapmak isteyen vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşmasına neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Kontrol Merkezi şuan ki verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 63’e çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN